Partneri me përvojë për punësimin e punëtorëve të huaj të kualifikuar

Ne e vlerësojmë vizitën tuaj në faqen tonë të internetit.

Rekrutimi në mbarë botën i punëtorëve të kualifikuar

Sipas parimit “Nuk ka probleme, vetëm detyra”, InJobU ka zhvilluar dhe zbatuar zgjidhje për të gjitha fushat lëndore: Vizë, trajnim gjuhësor, certifikime nga A1 në B2, kualifikime profesionale, udhëtim, integrim …

Kompanitë nga ana e tyre përfitojnë nga punonjës të rinj të kualifikuar dhe të motivuar të cilët kompensojnë vendet e lira dhe hapin mundësi për zgjerim.

Kujdesi në vendin e origjinës

Përzgjedhja paraprake e punëtorëve të përshtatshëm nga partnerët tanë të bashkëpunimit jashtë vendit dhe ekipi ynë i ekspertëve në Gjermani. Pastaj fillon trajnimi intensiv i gjuhës ballë për ballë në vendin e origjinës nga mësues me përvojë gjermane deri në certifikatën B1 / B2. Në të njëjtën kohë, mësimet përgatitore online zhvillohen në kampusin tonë.

Trajnim në Gjermani

Pas mbërritjes në Gjermani, punëtorët e huaj janë të përgatitur për të punuar dhe jetuar në Gjermani për tetë javë në kampusin tonë. Si punëdhënës, ju mund të merrni përshtypjen e parë për punëtorët tuaj të rinj të kualifikuar në Gjermani.

Fillimi i punës tek punëdhënësi i ardhshëm

Pas trajnimit në kampusin tonë dhe kalimit të provimeve të nevojshme, specialistët mund të fillojnë punën e tyre me ju.

service

Shërbimet në kampusin tonë:

Z

Personalisht

Java e integrimit për një fillim më të lehtë në Gjermani

Z

provimet e gjuhës telc (A1-C1)

Trajnimi i pranishëm në gjuhë dhe përgatitja e provimit për provimet e telc-it

Z

Trajnimi i pranishëm për infermierinë

Përgatitja e provimit për provimin e njohjes në infermierinë

Z

Provimet përfundimtare të njohjes

rreth nesh

Mendoni globalisht – veproni lokal

InJobU i ka vënë vetes detyrë të globalizojë tregun e punës dhe të kapërcejë pengesat dhe kufijtë ekzistues. Fokusi natyrisht është tek personi individual.

InJobU vendos standarde të reja me konceptin e tij, i cili është përshtatur posaçërisht për nevojat e punëdhënësve dhe punonjësve.

Pas InJobU dhe CSPM ekziston një ekip i ekspertëve të klasit të lartë

Na kontaktoni!

Ne jemi të lumtur t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja. Na dërgoni një email duke përdorur butonin ose na kontaktoni duke përdorur formularin tonë të kontaktit. Ne mezi presim mesazhin tuaj!

Posta e menjëhershmeForma e Kontaktit