Partneri me përvojë në rrugën tuaj për në Gjermani

Ne e vlerësojmë vizitën tuaj në faqen tonë të internetit.

 

InJobU – një partner për gjithçka!

Z

Personalisht

Përmes partnerëve tanë të bashkëpunimit në vendin tuaj

Z

Plotësisht

Që në fillim me gjuhën në vendin tuaj deri në specialistin e njohur në Gjermani

Z

Për ju: Falas

Ju nuk do të bëni asnjë pages për shërbimet e InJobU ose CSPM

KAMPUSI JONë

Për të qenë i sinqertë: gjermanishtja është një gjuhë e ndërlikuar. Por me mbështetjen tonë, ju do të mësoni gjermanisht shpejt dhe anash aq mirë sa të filloni punën tuaj të re në Gjermani.

Vetëm disa hapa drejt punës së re

1.

Aplikoni online falas përmes faqes sonë të internetit

2.

Pas konfirmimit të marrjes dhe shqyrtimit të aplikacionit tuaj online, filloni përgatitjet

3.

Filloni me kursin e gjuhës gjermane, duke alternuar mësimet me prezencë dhe ato online

4.

Në të njëjtën kohë, së bashku me partnerët tanë dhe ju, ne do të përpilojmë dokumentet tuaja për kualifikimet, përvojën profesionale dhe aftësitë e veçanta dhe do t’ua prezantojmë profilin tuaj partnerëve tanë në Gjermani

5.

Partnerët tanë kujdesen për njohjen tuaj profesionale nga autoritetet përgjegjëse në Gjermani

6.

Pasi të jetë dhënë miratimi, ne do të fillojmë përgatitjen e aplikimit për vizë së bashku

7.

Sapo viza të jetë e disponueshme, ju do të udhëtoni në Gjermani dhe do të përgatiteni për të ardhmen tuaj profesionale në kampusin tonë për gjuhën, infermierinë dhe mjekësinë (“CSPM”). Punëdhënësi juaj i ardhshëm gjithashtu do t’ju prezantohet personalisht këtu

8.

Në kampusin tonë ju do të merrni trajnim intensiv nga mësuesit dhe edukatorët tanë për të paktën tetë javë dhe do të përgatiteni për provimin e ardhshëm. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për akomodimin tuaj – ju do të jetoni falas në kampusin tonë gjatë kësaj kohe

9.

Pas 8 javësh ju do të bëni testin e kërkuar të njohurive dhe / ose testin e gjuhës (TELC)

10.

Në të njëjtën kohë, ne do t’ju përgatisim për jetën në Gjermani në mënyrë që të filloni mirë të ardhmen tuaj të re.

11.

Si specialist i njohur, ju do të bashkoheni drejtpërdrejt me punëdhënësin tuaj

rreth nesh

Mendoni globalisht – veproni lokal

InJobU i ka vënë vetes detyrë të globalizojë tregun e punës dhe të kapërcejë pengesat dhe kufijtë ekzistues. Fokusi natyrisht është tek personi individual.

InJobU vendos standarde të reja me konceptin e tij, i cili është përshtatur posaçërisht për nevojat e punëdhënësve dhe punonjësve.

Pas InJobU dhe CSPM ekziston një ekip i ekspertëve të klasit të lartë